Личен блог на Борислав Арапчев

 



Спам: Някой връзва ли се вече на това?!

0000-00-00 00:00:00 / 2012-11-15 00:00:00
Начало / Spam


 

Subject: Четох вашия профил, реших да ви пиша.

Здравейте,
Пиша това писмо с дължимото уважение и със сърце, пълни със сълзи. Искам да моли за прошка си това писмо трябва да дойде като изненада и нещо от срам, тъй като вие ще го получи от неизвестно лице. Реших да не ви изпрати това писмо, защото аз лично искам да ви затруднявам, но това е заради моята ситуация се нуждаят от спешна помощ, любов, незабавно внимание и намеса следователно вътрешен порив да се свържем с Вас за помощ. Се натъкнах на вашия имейл адрес в интернет, като търсеше за чуждестранен бизнес партньор, който ще ми помогне да инвестирам фонд. Това беше след като става чрез вашия профил, който ви очаква в добро състояние, че аз реша да ти пиша. Вярвам, че може да ми помогне, ако искате да.

Моята причина за контакт с вас е, че искам да инвестират средства във вашата страна, аз ще искал да знам дали това може да бъде възможно, за да ми помогне да се инвестира фонда в печеливши бизнес проекти във вашата страна. Както казах по-горе, се натъкнах на вашия профил в един от обектите, и аз се почувствах необходимостта да се свържем с вас, защото вашият профил съзнанието ми ми каза, че ще отговори обратно, пощата ми и, че ще ми помогне. Аз ще бъда много се радвам, ако можете да ме доведе до десния канал от оказване на съдействие за мен от гледна точка на осигуряването на безопасна банкова сметка, в която фондът ще бъдат прехвърлени, преди да инвестират парите в стабилни и трайни инвестиционни проекти. Още веднъж, моля те, прости ми за изпращането на това писмо до вас. Сигурен съм, че не очакват да получават поща от непознато лице в този период от време.

Това е много важно за мен да се запозная с вас в този момент. Моето име е Дезмънд Кара, аз съм черен мъж от Република Либерия.
Покойният ми баща г-н Kamara Кара е добре известен диамант дилър в Бюканън, Либерия, докато е бил жив. Баща ми и майка са били атакувани от въоръжени бандити вътре в къщата ни в Бюканън една ранна утрин и двете от тях са били убити хладнокръвно, това са злините, извършени от безсърдечни хора в кървава война, която се водеше в моята страна. Бях в университета на Монровия четене масова комуникация, когато този тъжен инцидент. Аз съм единственият човек, който е жив в моето семейство, това ми дава кошмари и безсънни нощи, когато Спомням си брутална смърт на родителите ми. Успях да намеря пътя си към Сенегал, където аз съм търсят политическо убежище.

Моята причина за контакт с вас е, че аз искам да подпомага в областта на инвестирането на средствата в печеливши бизнес начинания. А също и за да ми помогне да се осигури прехвърлянето на огромна сума пари в моето владение, които баща ми е оставил на безопасно банкова сметка във вашата страна. Съответната сума е $ 9.7 милиона (Девет милиона седемстотин хиляди Обединените членки долара), депозирани в една от банките в Лондон, Обединеното кралство преди няколко години от моя баща, в които името ми се появи като си следващия роднини и бенефициент на фонда в официалния депозит файл на банката. Искам да бъде моя бизнес партньор и чуждестранен представител. Ваше задължение е да ми помогне да се осигури прехвърлянето на горепосочената сума пари на безопасно банкова сметка във вашата страна. Не ми е позволено от законодателството на тази страна, за да отворите банкова сметка или да преведете пари по всяка банка поради статута си на лица, търсещи убежище, правото на Сенегал не позволи на лицата, търсещи убежище, да отворите банкова сметка или да преведете пари по банките. Когато се свързах с банката, в която е депозирала фонда управителят на банката потвърди, че парите все още е непокътната и ме посъветва да се търси чужд инвеститор, който може да ми помогне да се инвестира фонда.
 
Реших да ви даде 15% от общата сума като комисионна за помощта, от която ще ми даде по осигуряването на безопасна банкова сметка, в която фондът първо ще бъдат прехвърлени, преди да започнем да ги инвестират във вашата страна. Вие също така ще има право до определен процент от натрупаните печалби след инвестицията. Имам пълно доверие в способността си да подпомага ме въз основа на това, което видях във вашия профил. За да познават реалността на съществуването на фонда, аз ви каня да дойде в Сенегал, за да ме види в лицето, за да видите физическо доказателство, че фондът е бил депозиран в банката в Лондон от баща ми преди преждевременната му смърт , считам среща лично много важно. Аз ще ви дам повече подробности, веднага получавам положителен отговор от вас. Аз ще ви изпратя моя телефонен номер, снимки и сканирано копие на моята лична карта.
С уважение,
Дезмънд.





Разгледано: 1859 пъти.



Още от категория:
Spam


• Ново лице на ИТ небосклона
• Добър ден! Обаждаме се от Гугъл мапс.
• Нов измамен спам!!
• Нов вид email спам
• Още една телефонна измама
• Неустоимо предложение (че и преведено) :-)
• WTF!?!
• Спам: Някой връзва ли се вече на това?!
• SEO Spam
• Subject: Съобщение от сестра си Светлана