Личен блог на Борислав Арапчев

 



Довиждане, 2014! Здравей, 2015!

2014-12-24 08:07:33 / 2014-12-24 08:10:44
Начало / За мен


Краят на годината е  повод за анализ и равносметка.

 

В професионален план  -

постигнахме /говоря в множествено число, защото резултатите  дължа  и на колектива, който работи  с  мен и на който съм много благодарен/ много успехи, по-малко провали, преодоляхме препятствия, а други предстои да разрешим.

Благодаря ви за качествената работа – Симеон Петров, Светла Йорданова, Мария Тодорова, Кристиян Кацаров, Пламен Берчев, Христо Панайотов! Радвам се, че работим заедно и се надявам  и да сте доволни и вие от мен  - ако не – казвайте си, ще ви олекне, а  и аз да се поправям през 2015! :)

Не мога да не благодаря  и на всички колеги от бранша  - SEO, IT и въобще всички в компютърната сфера в България, с които съм имал досег и взаимодействие. Повярвайте ми, щастлив съм, че работя в България,  с български колеги и български фирми. Не всичко е перфектно, но нещата са доста добре и отиват на по-добре. Но това е  и плод на общите усилия на всички.

В тази връзка специални благодарности на колегите от БАДМ /кисело зеле ще има за всички от сърце :-) / - една инициатива за подобряване на бизнес климата  и бизнес етиката в България: Огнян Младенов, Калин Василев,  Васил Тошков, Генадий Воробьов, Димитър Димитров!

Пичове, давайте все така! Благодарен съм да стоя в едно изречение  с вас!  :-)
 

Благодаря  и на нашите партньори и клиенти,  с които заедно работим и се мотивираме за развитие и прогрес. Не винаги  е  лесно, но когато има желание – има и начин.

 

В личен план -

една много щастлива и много трудна година  - семейството ни се увеличи с една принцеса – малката Вяра /Благодаря ти, Господи!/, за което сме много много радостни и много недоспали, уморени физически – но така правим  разлика между състоянията на тялото и духа :-)

Мама Надя е една страхотна мама, неуморна / и доста уморена ;-) /, но всеотдайна и много любяща и грижовна!  

Аз се научих да отделям доста време на бебето, а пък вечер и през нощта да работя до късно /втора и нощна смяна  - както се шегувам – но и бившият ми опит в интернет залите си казва думата/.

Е, станах 110 кг, но скоро и това ще оправим!

 

Освен да завърша с едно голямо Благодаря и Наздраве!

Всичко добро на всички през Новата 2015-та!

 





Разгледано: 1872 пъти.



Още от категория:
За мен


• На гроба
• Ноември
• Битката е за децата...
• Вчера карах колата и си пеех
• По музика в училище бях зле
• Нека не бъдем наивни
• 22 години без теб
• 2 момичета
• VEF-а на татко
• Дай, за да получиш!!