home

 Subject: Съобщение от сестра си Светлана

2012-05-28 00:00:00
Начало / Spam


Съобщение от сестра си Светлана

 
Добър вечер,
 
Аз съм много съжалявам да ви изпрати това съобщение, който не е очаквал от мен днес и не се изненада да четат пощата ми, защото сте като краен получател.
 
Имам мейл адреса си по време на моето търсене на честен и почтен човек, и аз с вас лично, защото сърцето ми ми казва, че сте точният човек за този добри намерения.
 
Моето име е г-жа Светлана Йовановска. Аз съм на 50 години жена и законно съм женен за покойния г-н Иванов Йовановска.
 
Аз и покойният ми съпруг, когато и двамата граждани на Македония в (Европа) и е живял тук, в Западна Африка (Кот д'Ивоар) за последните 21 години.
 
Покойната ми съпруг е работил с петролната компания PETROCI (www.petroci.ci) като емигрант тук в Абиджан икономическата столица на Кот д'Ивоар в продължение на много години, преди той почина през януари 2008 г..
 
Аз и покойният ми съпруг са женени без нито едно дете. Моят съпруг е починал след кратко боледуване, който е продължил само за четири дни и бе погребан тук, в Кот д'Ивоар Западна Африка.
 
На второ място, аз в момента имат сериозна болест рак на гърдата, сега и пиша това съобщение от многопрофилна болница в Кот д'Ивоар, където бях приет за последните четири седмици преди.
 
Когато покойният ми съпруг беше жив, той депозира сумата от един милион пет стотици хиляди евро (1.500.000.00 евро) определят напрежение сметка с един от международните банки, тук, в Кот д'Ивоар и той също подписа споразумение с банката, че Средствата ще бъдат използвани за благотворителни цели във всяка страна като, помага на майка дом бебета, подкрепа за църковни дейности и подпомагане на ле-привилегировани деца, за да продължат образованието си.
 
Причината да се свържем с Вас лично днес, защото личния ми лекар тук в многопрофилна болница просто ме информира, че моята болест рак на гърдата е намерила най-лошото и те са за извършване на тежка сърдечна операция, които не биха могли да оцелеят.
 
Моля, имам нужда от вашата помощ по тези начини;
 
1) Искам от вас да ми помогне да прехвърля тези средства (1.500.000.00 евро) в банковата си сметка.
 
2) След прехвърлянето на вашата банкова сметка, ще събира 25% (375,000 евро) от средствата за себе си и останалите 75% (1.125, 000 евро), за да вършат благотворителна работа във вашата страна, като помага на майка бебета, подкрепа за църковни дейности и подпомагане на ле-привилегировани деца, за да продължат образованието си във вашата страна.
 
И накрая, трябва да се вземат на този проект е много сериозен и аз искам да ми отговаряте, незабавно да прочетете пощата ми сега, така че аз ще ви изпратим всички документи и банкови контакти, където средствата, за които се депозират за незабавен трансфер до вашата банкова сметка и аз искате желанието на покойния ми съпруг, които да бъдат изпълнени, преди аз ще умра.
 
(Съжаляваме за бедните ми превод на български език, мога да пиша добър английски език)
 
Аз съм нетърпеливо чакат за незабавна реакция
 
С уважение сестра,
 
Г-жа Светлана Йовановска


Разгледано: 2566 пъти.Още от категория:
Spam


• Ново лице на ИТ небосклона
• Добър ден! Обаждаме се от Гугъл мапс.
• Нов измамен спам!!
• Нов вид email спам
• Още една телефонна измама
• Неустоимо предложение (че и преведено) :-)
• WTF!?!
• Спам: Някой връзва ли се вече на това?!
• SEO Spam
• Subject: Съобщение от сестра си Светлана