Клуни е голям

Клуни е голям

2013-01-12 06:45:00

Скоро с Надя си говорехме, че в Холивуд нещата се повтарят, и са популярни все едни и същи типажи в киното - Брад Пит прилича много на Робърт Редфорд, а Джордж Клуни - на Шон Конъри. 

Дали е до правилна геометрия на лицето, излъчване или друго ... но през 10-20 години се появяват близки по вид актьори. 

 

Но сега пиша за Джордж Клуни. 

На Клуни му е голям - таланта, чара и .... корема

 

Да ... за филма Сириана той се тъпче с тестени боклуци, за да напълнее за ролята и да я пресъздаде максимално реалистично. Пуска си и голяма брада и кино шедьовъра е налице. Но - най-малко заради вида му. 

Човекът, който печели милиони със зашеметяващата си усмивка от блокбастъри финансира независим и незахаросан филм за петролните машинации, геополитическите далавери и лицемерието на политиците.  Филмът ще ви държи със съспенса си до края и НЕ, краят не е щастлив! 

 

Филмът Майкъл Клейтън е  с най-добрият финал в киното (според мен) след финалите на Чарли Чаплин. А сцената  с моралната дилема - в едната ръка уличаващи корпорацията факти, а в другата пари от същата корпорация, за да спаси  с тях брат си - ще помните дълго. Кое избира ли - гледайте филма!  :-) 

 

Филмът Потомците (The Descendants) е също много смислен и човешки филм. Актьорът не се страхува да еспериментира и да се надсмива над себе си. 

 

Въобще получава му се страхотно на Клуни. И нека! 

 

Ако само за нещо му завиждам, това  е ризата със страхотна яка от Бандата на Оушън.  :-) 

 

Нямам такава, но скоро ще си взема! 

 

 


Публикувано: 2013-01-12 06:22:43 / Последна редакция: 2013-01-12 06:45:00 (Прочетено 1318 пъти.)


Facebook | Twitter | Google | Версия за печатПриятели и партньори
• Специални неща