За мандрите, църквите и козите

За мандрите, църквите и козите

2013-06-26 04:50:46

Новото правителство. Новата тройна коалиция. Или всъщност – старата. Дори не и пребоядисана.

Да видим кои са вътре.


БСП


“Победителите”. Изгубили доверие, арогантни, нагли, но “победители”. Поне така смятат те. Колко пъти губят на избори, и никога не признават поражение. Да, винаги са прави, винаги другите са им виновни. Нормално е. В похватите на тази партия е да краде мандри и да взривява църкви. Нима очаквате от такива хора съвест  и морал?


ДПС


Толкова години кликата на Меди и компания си играе с етническата карта. Но … ходил ли си скоро в мюсюлманско село, драги ми Смехурко?  Честни, трудолюбиви хора, които с много труд изкарват хляба си  - орат, копаят ръчно или с волове, нижат тютюн, и сякаш живеят в 19-ти век. И биват лъгани и използвани само за изборите – животът им не е подобрен и на косъм от агентите на ДС.  
 

Атака


Хм, за Болен – какво се пише – или рецепта, или нищо ….  :) Омерзен съм.

Първите стъпки на това  правителство бяха:   

  • Да се върне тютюнопушенето в заведенията!!!
  • Да се афишира евтин популизъм – вдигане на заплати и майчински. А пари откъде – изработили ли сте ги? Помислете за приходи, за работеща икономика,  после вдигайте заплатите!!!
  • Да се назначават откровено компрометирани хора, мафиоти и марионетки – за 2 минути, без диалог, без консенсус, нагло, безочливо. (Делян Пеевски, бивши агенти на ДС, разследвани за злоупотреби лица, и други…)  
  • ... и още , и още ….


… все важни и полезни на България  неща!!!

Този път протеста е от млади и образовани хора, които работят, имат морал и съвест, искат една по-добра хубава и работеща България, в която да отстояват правата си мирно, цивилизовано, културно. В която да дават, и да получават. Похват, който не е познат на столетницата … и тя не знае как да подходи … нейните методи са от едно друго време …времето на Белене, доносниците, забранените радиостанции, организираните митинги и партийните секретари.  


Но…

за завършек – една наша поговорка:  

На зла коза – зъл прът…….


Оставка!
 


Публикувано: 2013-06-26 04:16:37 / Последна редакция: 2013-06-26 04:50:46 (Прочетено 1371 пъти.)


Facebook | Twitter | Google | Версия за печатПриятели и партньори
• Специални неща