SEO: Сайтът ви е жив организъм!

SEO: Сайтът ви е жив организъм!

2015-01-07 10:12:23

Ако по-рано за Гугъл беше идеално и най-лесно да индексира статични HTML сайтове, той вече отдавна технически започна и предпочита да индексира динамични такива, в които се случва нещо ново и има движение.

И това е напълно логично.

Представете си  - човек на легло, без прием на храна и без движение  - той вегетира, функциите на тялото му западат и  изходът често  е фатален.  

Именно това се случва и  с един сайт, оставен без ново съдържание и без дейност  в него. Ако имате магазин, публикувате в него 300 продукта и до там активността ви замре, то не очаквайте чудеса в Гугъл.  Същото важи и за който и да е уеб-сайт без развитие и нови публикации.

Сайтът ви наистина е жив организъм и новостите в него са храната  и физическата  му активност.    Иначе го обричате на застой  и след това на западане. Дефакто спокойно можем да го наречем – мъртъв сайт!

Много от колегите  знаят за важността на новите материали, но все още доста клиенти не осъзнават, че новото съдържание  е от  жизненоважно значение за бизнеса им.  

Приемете, че новото съдържание за целите на SEO /а и не само/ не е вече желателно, а  е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Само тогава ще имате успешна интернет-страница и доволен Гугъл. А щом чичко Гугъл е доволен – ще има от меда и за вас! :-)

Този кратък гид  ви дава някои идеи от какво и как да генерирате полезно и интересно съдържание в сайта си.

Успех!

 

 


Публикувано: 2015-01-07 10:07:41 / Последна редакция: 2015-01-07 10:12:23 (Прочетено 1161 пъти.)


Facebook | Twitter | Google | Версия за печатПриятели и партньори
• Специални неща