Личен блог на Борислав Арапчев

 



Молитвата на С. Н. Лазарев

2020-04-28 04:11:26 / 2020-04-28 04:13:56
Начало / Бог


Поради огромната важност на този текст аз го публикувам тук.
 
За повече информация - ФБ група и официален сайт на С. Н. Лазарев
 
* * *
 

Как да приведем в ред душата си

 
Заставаме в седнало изправено положение. Поставяме ръцете си на коленете с дланите нагоре.
 
1. Отстраняваме се от всички земни грижи и мисли, от всички проблеми: отворете сърцето си за среща с Бога (Вселената), пуснете го в сърцето си. Помолете се да се изпълни сърцето ви с любов.
 
"Господи, дари ме с Любов, повече отколкото тази към баща ми и майка ми, към любимия ми човек, към всички роднини и близки мои хора, към способностите, към земната красота, към материалните блага, към парите и другите човешки ценности.
Моля за прошка за своята агресия, за вредата върху потомците си, за неприемането на травмирашите ситуации, за недоволството към себе си и собствената си съдба».
 
2. Спомнете си своя живот. Преминете отново всички моменти, когато сте боледували, когато ви е било тежко, обидно – тоест не сте се справяли с травмиращата ситуация. Разберете и простете на тези, които са ви обидили. Обикнете ги като хора, които ви помагат да се изчистите. Бог (Вселената) ви ги е изпратил, за да можете да приемете лекарството в такива моменти със смирение и разбиране. Но, тогава, в миналото, вие не сте успели да се справите, а сега сте готови да преминете през тези ситуации с Любов: като помощ за изчистването на душата ви, с Любов и благодарност към Бога. Изпълваме сърцето си със сияеща любов и радост.
 
3. Моля се за това Любовта да присъства в душите на всички мои роднини, близки, приятели, съседи, врагове – във всички хора.
 
4. Моля се за това чувството Любов да е в душите на всички мои потомци.
 
Чрез молитвите ние променяме в правилна посока своето собствено възприятие за света, както и това на децата си. Особено продължително трябва да се прави това за децата, защото в тях нашите недостатъци се отразяват в 20 пъти по-голям размер. Защото вината е наша – затова и ние трябва да се молим за Любовта в техните души дълго и настойчиво, тоест също с Любов.
 
Лазарев С. Н. выдержка из видео приложений к первой книге Диагностика кармы




Разгледано: 877 пъти.



Още от категория:
Бог


• Душата ми е свещ
• Вземи постелката си и ходи!
• Умът и Сърцето
• Днес бяхме в планината...
• Молитвата на С. Н. Лазарев
• Пътуване
• Пътищата Божии
• Раждането в нас
• Ъмерикън Стюпид Дрийм
• Лазарев за всеки дом