BG hosting rulez!

BG hosting rulez!

2012-12-18 04:36:22

Този материал трябваше да е основно с мрънкане - колко е зле хостинга в Англия, САЩ и ЮАР, че великите Нетуърк Солюшънс отговарят на тикет за 2 дена, а основният им хостинг пакет е без база данни и за добавяне на такава искат 200 долара, че в ЮАР съпорта е с работно време от 9 до 5 и след това никой не отговаря, че в Англия може сайта да не ти работи 2 дена и ти се извиняват само  за това, ама то какво те топли, като си паднал в Гугъл надолу, че в Го Деди в съпорт-чата един човек те препраща на друг, той на трети, който пък ти казва, че това не може да стане.... 

Вместо това този материал ще е възхвала на Българският хостинг бизнес - да, който наистина е на световно ниво и с български цени прави чудо - бърза и професионална поддръжка, адекватна помощ и високо техническо ниво. 

Горд съм  с това, защото нашите партньори задминават многократно техните дебели и мързеливи  западни колеги, направо ги издухват! 

 

Освен да кажа: 

Страхотни сте! Давайте само така! 

Благодаря ви!

Да, точно на ВАС: 

 

http://www.superhosting.bg/

http://www.hostbulgaria.com/

http://www.icdsoft.bg/ ! 

http://www.icn.bg/

http://delta.bg/

http://www.jump.bg/

http://host.bg/

 

 

P.S. И нещо забавно, но и съвсем вярно  - преди доста години сайта на ПУ Паисий Хилендарски се хостваше на техен сървър в ИТ секцията им. Но тогава тока в сградата се спираше централно и съответно сайта работеше, както и сградата  - от 8 до 5.

Това е съвсем сериозно!  ;-)


Публикувано: 0000-00-00 00:00:00 / Последна редакция: 2012-12-18 04:36:22 (Прочетено 1617 пъти.)


Facebook | Twitter | Google | Версия за печатПриятели и партньори
• Специални неща