home

 Довиждане, 2014! Здравей, 2015!

2014-12-24 08:10:44
Начало / За мен


Краят на годината е  повод за анализ и равносметка.

 

В професионален план  -

постигнахме /говоря в множествено число, защото резултатите  дължа  и на колектива, който работи  с  мен и на който съм много благодарен/ много успехи, по-малко провали, преодоляхме препятствия, а други предстои да разрешим.

Благодаря ви за качествената работа – Симеон Петров, Светла Йорданова, Мария Тодорова, Кристиян Кацаров, Пламен Берчев, Христо Панайотов! Радвам се, че работим заедно и се надявам  и да сте доволни и вие от мен  - ако не – казвайте си, ще ви олекне, а  и аз да се поправям през 2015! :)

Не мога да не благодаря  и на всички колеги от бранша  - SEO, IT и въобще всички в компютърната сфера в България, с които съм имал досег и взаимодействие. Повярвайте ми, щастлив съм, че работя в България,  с български колеги и български фирми. Не всичко е перфектно, но нещата са доста добре и отиват на по-добре. Но това е  и плод на общите усилия на всички.

В тази връзка специални благодарности на колегите от БАДМ /кисело зеле ще има за всички от сърце :-) / - една инициатива за подобряване на бизнес климата  и бизнес етиката в България: Огнян Младенов, Калин Василев,  Васил Тошков, Генадий Воробьов, Димитър Димитров!

Пичове, давайте все така! Благодарен съм да стоя в едно изречение  с вас!  :-)
 

Благодаря  и на нашите партньори и клиенти,  с които заедно работим и се мотивираме за развитие и прогрес. Не винаги  е  лесно, но когато има желание – има и начин.

 

В личен план -

една много щастлива и много трудна година  - семейството ни се увеличи с една принцеса – малката Вяра /Благодаря ти, Господи!/, за което сме много много радостни и много недоспали, уморени физически – но така правим  разлика между състоянията на тялото и духа :-)

Мама Надя е една страхотна мама, неуморна / и доста уморена ;-) /, но всеотдайна и много любяща и грижовна!  

Аз се научих да отделям доста време на бебето, а пък вечер и през нощта да работя до късно /втора и нощна смяна  - както се шегувам – но и бившият ми опит в интернет залите си казва думата/.

Е, станах 110 кг, но скоро и това ще оправим!

 

Освен да завърша с едно голямо Благодаря и Наздраве!

Всичко добро на всички през Новата 2015-та!

 Разгледано: 1598 пъти.Още от категория:
За мен


• Дай, за да получиш!!
• Лондонски етюди
• Психология във Вален Монтесори
• Безусловната любов
• Нашето момиче на 1 годинка :)
• Довиждане, 2014! Здравей, 2015!
• 9 месеца
• Искрено и лично
• Смисълът
• Писмо до Дядо Коледа